Φωτοβολταϊκά συστήματα

 

 

 

 

 

 

 

Sunergy Land 4,5

Sunergy Land 4,5

Η Perla Profil με το σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών SUNERGY LAND 4.5 δίνει την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων. Το σύστημα αυτό παρέχει μεγάλη ποικιλία στον τρόπο θεμελίωσης είτε με μπετόν, είτε με πάσσαλο ή με γεώβιδα και έχει μεγάλη χωρητικότητα πλαισίων σε μικρό αριθμό βάσεων. Βασικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι τα χαμηλά κοστολόγια στα χωματουργικά, διότι έχει απόσταση 4,5m από βάση σε βάση.

Τυπολογίες Θεμελίωσης

 Τύπος: Γεώβιδα  Τύπος: Μπετόν  Τύπος: Πάσαλος

Sunergy Land 2,8

Sunergy Land 2,8

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα με δυνατότητα συγκράτησης φωτοβολταϊκών πάνελ και από τις 2 πλευρές (πάνω και κάτω).

To σύστημα SUNERGY LAND 2.8 είναι το μοναδικό σύστημα με αυτή τη δυνατότητα και αποτελεί καινοτομία παρέχοντας γρήγορη και ασφαλή συγκράτηση των πάνελ αλλά και πολύ εύκολο έλεγχο κατά την διάρκεια της συντήρησης. Το σύστημα παρέχει μεγάλη ποικιλία στον τρόπο θεμελίωσης είτε με μπετόν, είτε με πάσσαλο ή με γεώβιδα.

Τυπολογίες Θεμελίωσης

 Τύπος: Γεώβιδα  Τύπος: Μπετόν  Τύπος: Πάσαλος

Sunergy Roof

Sunergy Roof

Η Perla Profil με το σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών στέγης SUNERGY ROOF παρέχει λύσεις για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες από κεραμικό ή τσιμεντένιο κεραμίδι και σε στέγες με λαμαρίνα ή πάνελ, για εφαρμογές σε βιομηχανικά κτήρια.

 

Σύστημα στήριξης σε κεραμοσκεπή

 

Σύστημα στήριξης σε βιομηχανικές στέγες