Υλικά παραγωγής αντ/κων συστημάτων

Υλικά παραγωγής αντικουνουπικών συστημάτων

Υλικά παραγωγής αντικουνουπικών συστημάτων

H Perla Profil ως παραγωγός των περισσοτέρων συστημάτων σίτας παρέχει σε κατασκευαστές την δυνατότητα να προμηθεύοντε σε υλικά τα συστήματα της εταιρίας και να τα παράγουν στον χώρο τους.

Τα συστήματα που παρέχονται είναι κάθετης κίνησης ελατηρίου, οριζόντιας κίνησης, ανοιγόμενου συτήματος, συρόμενο επάλληλο και φυσικά πολλά είδη συστήματος “plisse”.

Amerika

Το σύστημα AMERIKA είναι ένα ανοιγόμενο μοντέρνο αντικουνουπικό σύστημα προσαρμοσμένο στης ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου το οποίο τον προστατεύει απο τα ενοχλητικά έντομα. Ο καινοτομονικός του σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική δίνουν αξία στο προϊόν κάνοντας ειδανικό για κάθε είδος εξώπορτας.

 

KIT-39

Το σύστημα ΚΙΤ-39 είναι ένα πρωτοποριακό σχεδιαστικά σύστημα κάθετης κίνησης που δημιουργήθηκε μέσα απο της ανάγκες των κατασκευαστών και τοποθετητών για ένα προϊόν αποτελεσματικό – ανθεκτικό και εύκολο στην παραγωγή του όπως και στην τοποθέτηση.

Είναι ένα απο τα μοναδικά συστήματα που χρησιμοποιεί ώς τρόπο στερέωσης της πλαϊνής τάπας, βίδες καθιστόντας το εύκολο στην τοποθέτηση και ασφαλές. Επίσης είναι ένα απο τα προϊόντα που λόγω της εργονομικής του σχεδίασης καθιστά το προϊόν ανθεκτικό στο χρόνο.

Μηχανολογικός εξοπλίσμος

Η εταιρία μας παρέχει μηχανολογικό εξοπλισμό και υπηρεσίες εκπαίδευσης για την εγκατάσταση γραμμής παραγωγής αντικουνουπικών συστημάτων.