Η Εταιρία

 

Προφίλ

  Η Perla Profil είναι μία εταιρία με πολύχρονη πείρα στην εμπορία συστηματων αλουμινίου με στόχο την παροχή ποιοτικότερων και πληρέστερων λύσεων για κάθε κατασκευαστική ανάγκη. Η εταιρία  μας μετά από μακροχρόνια έρευνα, άσκηση πρωτοποριακών εφαρμογών και συνεχούς αναπτυξιακής πορείας , έχει καταφέρει να αποτελεί κορυφαία επιλογή στο κλάδο του αλουμινίου. Διαθέτει εμπειρικό διοικητικό και τεχνικό προσωπικό καθώς και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν κάθε ανάγκη της σύγχρονης αντίληψης σχεδιασμού και κατοικίας. Η εταιρία κατέχει από το 2003 το πιστοποιητικό ποιότητας  ISO 9001 το οποίο παρέχεται με την εγγύηση του Βρετανικού συστήματος διαπίστευσης UKAS.

  Ως μία εμπορική εταιρία παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών προς τους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου και pvc που περιλαμβάνει την παροχή υλικών για την κατασκευή κουφωμάτων, την τεχνική υποστήριξη και την συμβουλευτική πώληση. Πέρα από αυτό ως εταιρία παρέχουμε στους κατασκευαστές συστημάτων ρολών αλουμινίου και αντικουνουπικών συστημάτων υλικά για την παραγωγή τους όπως επίσης και την τεχνική υποστήριξη επάνω σε αυτό.

Δραστηριότητες

  Μία απο τις παραγωγικές δραστηριότητες  της εταιρίας Perla Profil είναι η παραγωγή “ρολών αλουμινίου” “ρολών PVC” και “γκαραζόπορτας”. Προσπαθώντας η εταιρία να προσαρμοστεί στις  ανάγκες της σύγχρονης αγοράς οδηγούμαστε στην παραγωγή όλων των ειδών αντικουνουπικών συστημάτων  (κάθετες, οριζόντιες, ανοιγόμενες και Plisse). Πέρα απ’ αυτό, η εταιρία παρέχει στους κατασκευαστές μας τα υλικά για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, ρολών αλουμινίου και αντικουνουπικών συστημάτων καθώς επίσης και την πλήρη  τεχνική υποστήριξη όταν χρειάζεται. Ταυτόχρονα  παρέχει στους πελάτες  της  αυτοματισμούς αυλόπορτας, σωληνωτά μοτέρ, καμπίνες μπάνιου,   μεταλλικές πόρτες πολλαπλών χρήσεων  και πυρασφαλείας .

    Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίση του πελάτη και η πολυμορφική στήριξή του μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊοντων με στόχο πάντα την ποιότητα και την γρήγορη εξυπηρέτηση.

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

 


Η Perla Profil στο πρώτο κτήριο δραστηριοποιείται με την εμπορία συστημάτων αλουμινίου για κουφώματα όπως και την εμπορία εξαρτημάτων και συναφών υλικών. Σε αυτό τον τομέα γίνεται επίσης και η επεξεργασία των ρολών αλομινίου, αντικουνουπικών συστημάτων και γκαραζόπορτας.

Στο μπροστινό τμήμα της εταιρίας στεγάζεται το λογιστήριο μαζί με όλα τα τμήματα διοίκησης όπως επίσης και η αίθουσα συνεδριάσεων όπου διοργανώνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων.

Νέες Εγκαταστάσεις

Νέες Εγκαταστάσεις

 

Στο δεύτερο τμήμα της εταιρίας στεγάζεται το τμήμα πώλησης και διακίνησης Γερμανικών συνθετικών προφίλ της εταιρίας Roplasto όπως επίσης και ένα απο τα δύο τμήματα παραγωγής αντικουνουπικών συστημάτων Plisse.

History

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1976 από τον Χρήστο Αγγελακάρη με την επωνυμία ” Αλουμινοεμπορική ” και έδρα την πόλη των Γιαννιτσών, έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την εμπορία αλουμινίου σειρών Α/Τ & εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα .

Το 1988, έχοντας ήδη μία επιτυχημένη πορεία 12 ετών, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στις πωλήσεις αλουμινίου, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση των σειρών ALPIN για την ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας .

Το 1993 η εταιρία παρουσιάζει σημαντική άνοδο στον χώρο του αλουμινίου και μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο 3ο χιλ Γιαννιτσών – Θεσ/νικής .

Το 1994, δημιουργείται το πρώτο κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας, με σκοπό την παραγωγή και την διάθεση νέων προϊόντων, όπως ρολά ασφαλείας, αντικουνουπικά συστήματα και γκαραζόπορτες .

Tο 1995, το εμπορικό τμήμα της εταιρίας εκσυγχρονίζεται με την προσθήκη των νέων σειρών προφίλ αλουμινίου ALPIN και ALBIO . Η εταιρία επεκτείνει την παρακαταθήκη εξαρτημάτων και βοηθητικών υλικών, χάρη στην επιτυχημένη συνεργασία της με κορυφαίους οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Συμετέχει για πρώτη φορά σε διεθνείς και κλαδικές εκθέσεις  και αλλάζει την επωνυμία της σε¨Perla Profil – Χρήστος Αγγελακάρης αεβε ” .

Το 1997, η εταιρία σχεδιάζει και αναπτύσσει νέα συστήματα ρολών και αντικουνουπικών συστημάτων.  Καθιερώνει νέα δεδομένα στην κατασκευή ρολών ασφαλείας και πολύ γρήγορα , θεωρείται μία απο τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελληνική αγορά , χάρη στις καινοτομίες και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των νέων προϊόντων .

 Το 2001, η εταιρία προχωράει σε νέα επένδυση που αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων της, επεκτείνοντας και εκσυχρονίζοντας παράλληλα και τις κτιριακές εγκαταστάσεις της. Δημιουργείται το δεύτερο κατασκευαστικό τμήμα εμπορίας εξαρτημάτων αλουμινίου , με την μεταφορά του σε νέο χώρο και με την προσθήκη νέων προϊόντων .

Το 2003, η εταιρία κατέχει το ποιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001, το οποίο παρέχεται με την εγγύηση του Βρετανικού συστήματος διαπίστευσεις UKAS .

Το 2006, η εταιρία συνεργάζεται με μία νέα ιταλική εταιρία η οποία παράγει πόρτες πυρασφαλείας και αποθηκών και προχωρά στην εμπορία αυτών των νέων προϊόντων έχοντας  σε παρακαταθήκη βασικές διαστάσεις για την άμμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 2007, προχωράμε στην βελτιωποίηση του αντικουνοτπικού συστήματος kit 39, με την εγκατάσταση κάθετης αυτοματοποιημένης παραγωγής, η οποία κάνει το προϊόν πλέον ανταγωνίσιμο και έρχεται να αντικαταστήσει την κιτ 40. Το προϊόν παράγεται  βάση των Eυρωπαϊκών προτύπων  CE κάνοντας το αναγνωρίσιμο απο της ευρωπαϊκές αγορές.

Το 2008, εισάγεται  στην αγορά  ένα ξεχωριστό μοντέλο σίτας, η σίτα Plisse με ερπύστρια τύπου ακορντεόν. Αυτό το  μοντέλο σύτας είναι ένα  νέο επαναστατικό προϊόν το οποίο προσφέρει ξεχωριστεί ποιότητα .  Η εταιρία ξεκινάει με την εμπορία της σίτας και στα επόμενα χρόνια οδηγούμαστε και  στην παραγωγή της .

Το 2010 , το εμπορικό τμήμα της εταιρίας εκσυγχρονίζεται με την προσθήκη νέων προφίλ κουφωμάτων PVC . Η Perla Profil αποτελεί πλέον τον αποκληστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων Roplasto, έχοντας παρακαταθήκη σειρές ανοιγόμενου συστήματος 7001 και συρρομένου 4003 σε  ποικιλία  χρωμάτων .

To 2011, η εταιρία σχεδιάζει και αναπτύσει νέα συστήματα ρολών  θερμοδιακοπής  και καθιερώνει νέα δεδομένα στην κατασκευης ρολών .

Απο την ημέρα ίδρυσής της, η εταιρία Perla Profil είχε μία ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά και σήμερα  αποτελεί μία απο τις  κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στον κλάδο του αλουμινίου. Διαθέτει έμπειρο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, καθώς και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη της σύγχρονης αντίληψης σχεδιασμού της κατοικίας .