Σίτα Πλισέ Με Κάτω Οδηγό

Η σίτα Πλισέ με τον κάτω οδηγό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και αντοχή στην συχνή και καθημερινή χρήση.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της σίτας μας είναι η φαρδιά κάτω ρόδα με λάστιχο η οποία βοηθάει στην ομαλή ολίσθηση της σίτας και στην αποφυγή τριβών  του κορδονιού με τα πλαστικά μέρη όπως επίσης και ο χαμηλός κάτω οδηγός ύψους 10mm που καθιστά την σίτα εύκολα προσβάσιμη από κάθε χρήστη.

Επίσης στην σίτα χρησιμοποιούμε ύφασμα 20mm υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένο να αντέχει σε όλες της αντίξοες καιρικές συνθήκες και μεταβολές θερμοκρασίας, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία υφάσματα της διεθνούς αγοράς. Τα χρώματα που διατίθεται είναι το Μαύρο και το Γκρι.

Η στερέωση της σίτας γίνετε με ειδικά κλιπ που βιδώνονται στον τοίχο εσωτερικά του ανοίγματος μας και κουμπώνουν τα προφίλ αλουμινίου επάνω σε αυτά.
Επίσης ο μονοκόμματος μαγνήτης  βοηθάει στο καλύτερο κλείσιμο της σίτας ενώ το πλαστικό καπάκι όπου συρταρώνει ο μαγνήτης στο αντικρυστό του τοίχου προσφέρει μια όμορφη παρουσίαση καθώς καλύπτει τους πλαστικούς ρυθμιστές τεντώματος του κορδονιού.

Στον επάνω οδηγό παρέχεται πλαστική λάμα πλάτους 29mm που κάθετε επάνω στο ύφασμα όταν είναι κλειστή η σίτα για την αποφυγή εισόδου των εντόμων από το επάνω μέρος όταν η σίτα είναι κλειστή. 


Το συνολικό πάχος της σίτας είναι 32,2mm και παρέχεται σε έτοιμες διαστάσεις, σε ΚΙΤ και σε υλικά.